Pikkuherran kuulumisia en olekaan tänne pitkään aikaan kirjoitellut.

20-viikkoinen pikku-Severi on kasvanut huimaa tahtia ja kotimitta näyttää tällä hetkellä 44,5cm. Helka-sisko on siis saatu kiinni ;)
Hampaat kolisee suussa, viimeisiä viedään vaihtelussa. Yläkulmurit näyttävät vielä järkähtämättömästi pysyvän paikallaan, toinen alakulmuri tuntuu hieman löystyneen ja toinen pitää viimeisillä voimillaan paikastaan kiinni (ts. tippuu varmaan tämän yön aikana).

Toiset rokotteet käytiin hakemassa viime viikon alussa, mitään ongelmia ei ilmennyt vaikka nelosen tehoste ja rabies laitettiin samaan aikaan.

Ensi vuodelle olen ehtinyt jo vähän mietiskellä näyttelypolitiikkaa molempien kohdalla.
Severin kanssa toistaiseksi ainoa varma näyttely on Tuusniemen ryhmis helmikuussa. Suunnitelmalistalla on Turun päänäyttely, Rautavaaran erkkari, Sawo Show, Jyväskylän erkkari ja Voittaja-näyttely.
Eemelin kohdalla päällimmäinen päätösvalta on siskolla (;D), mutta itse kovasti haluaisin herran veteraanikehiin Sawo Show:ssa ja Voittajassa. Asiaanhan tietysti vaikuttaa myöskin turkkipolitiikka, mutta onhan tässä aikaa sen kasvaa ja ei se nyt niin vakavaa ole jos ei näyttelyyn päästäkään ;)

Ensi vuoden tavoitteita molempien poikien kohdalle olen myöskin hieman jo ehtinyt ajatella..
Pitkän pohdinnan jälkeen olen päättänyt tehdä sen mitä en aikonut yrittääkään: saada Eemelille AVOsta tuloksen! Tavoitteen asetan tuohon tuloksen saamiseen ihan sen takia, että avokkaan ykköstulos on meille hyyyvin iso toiveajatus.
Severin kanssa varmaan kaikkein selvin tavoite on saada alokkaan liikkeet jollain tapaa hallintaan. Virallisissa kokeissa pyritään starttailemaan sitten 2011 puolella :)

Terveyspolitiikkaa olen ehtinyt myöskin miettimään ensi vuodelle.
Severi menee heinäkuussa terveystarkkeihin, jossa katsastetaan silmät, kyynärät, lonkat, polvet ja selkä. Tämän lisäksi jossain vaiheessa oisi tarkoitus tehdä prcd-geenitesti.
Eemelin kohdalla ollaan mietitty silmien peilaamista ja polvien tutkimista.

Ja sitten se 20-viikkoisen Severin kuva :))
1259528662_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
© Sanna Parviainen

HTML clipboard