Tiesittekö että käy kipeesti kun koira näykkäsee huulesta etuhampailla? No, nyt tiedätte.

Hmm, edellisen merkinnän jälkeen onkin tapahtunut sitä sun tätä.

Työssäoppimisjakso loppui tältä erää, sain siistin rivin vitosia arviointiin :) Sovittiin että menen tuossa vuoden vaihteessa toppailemaan lisää :)

Valloitettiin kaverin kanssa rannat, tänä kesänä ainakin olen päässyt uimaan :>
Koikkuset pääsivät myöskin pariin otteeseen rannalle ja ihan uimaankin asti :D

1.-3.8. käytiin Sawo Show:ssa. Niille jotka eivät tiedä, Sawo Show on koiranäyttelyviikonloppu, pe-la-su, joka päivänä eri näyttely. Tänä vuonna oli kolme kansainvälistä näyttelyä, eli jaossa oli myös cacibit.
Eemeli kävi näytelmäkerhossa lauantaina ja sunnuntaina, Viljami (kts huhtikuun merkinnät) ja Hilja (Viltsun sisko) kaikkina kolmena päivänä.
Eemeli sai lauantaina EH:n ja oli valioluokan kilpailuluokassa kolmas (viimeinen), sunnuntaina Tauloksen Tiinan (Canmoy's) tuomaroitavana tuli ERI ja oli paras uros 3 (paras uros-kehässä 5 koiraa) :D
Hilja keräsi kolme EH:ta, mikä on tälle neidille erittäin hyvä saldo :)
Viljami sai perjantaina ja lauantaina EH:t, sunnuntaina pojalle tuli ERI, paras uros 2 ja sai toisen sertinsä ja ensimmäisen cacibinsa! Nyt on sitten Viltsupojalla kova paikka, kun ensimmäinen valioitumismahdollisuus onkin kohta jo käsillä :D
Kaikenkaikkiaan kiva viikonloppu, varsinkin tuo sunnuntai oli se sokeri siellä pohjalla :D

Ai niin, ja löysinpä Eemelille sopivan Hurtan Tundra-värisen puvunkin, kohta voidaan samistella :D

Leffoissa on tullut käytyä vähän liikaakin, 2 kertaa olen the Dark Knightin käynyt katsomassa ja tänään kävin katsomassa kolmannen Muumio-leffan.
Dark Knight ei sinällään mitenkään noussut Batman Beginsin yläpuolelle, mutta se Jokeri, se Jokeri.. ja mie olin erittäin skeptinen Ledgerin suoritusta kohtaan, tuntui vähän pyhäinhäväistykseltä Nicholsonin Jokeria kohtaan pistää sellainen "poikanen" näyttelemään samaa hahmoa. Mutta positiivinen yllätys ja uusi pieni pakkomielle sieltä putkahti. MWAHAHAHAA.
Muumio kolmonen oli vähän...no, se alkoi ja se loppui. En saanut oikein juonesta kiinni. Tuntui vaan siltä että se oli vaan aivotonta toimintaa ilman juonta. Jetit oli ylisöpöjä.

Huomenissa onkin tiedossa pakkausurakka, sunnuntaina olisi tarkoitus suunnata takaisin Kannukseen :)