Nii, Viljami that is. Jäi siskon huomaan sunnuntaina Jyväskylä KV:n jälkeen. On vähän tyhjänoloinen huone kun ei ole (isoa) villamattoa lattialla :D

No juu. Ehkä vielä jonain päivänä ois taas oma semmonen.

Niin. Jyväskylä KV:sta tuli Viljamille EH. Arvostelu taisi olla jotain tyyliin, "pää liian voimakas, rungon mittasuhteet hyvät, voisi liikkua paremmin, liian vähän eleganssia"..tai jotain sinne päin. En nyt muista tarkalleen.
Onhan Viltsulla rahtusen lyhyt kuono ja päässä on leveyttä, eikä se nyt mikään rimpulapoika ole, mutta mie ainakin tykkään hirmusesti :)

No juu, toiset tykkää, toiset ei.

Eemelin kanssa käytiin eilen harjoittelemassa kaupungissa kulkemista BH:ta ajatellen. Eipä koira tuottanut pettymystä, vähän välillä katteli ihmisiä mutta kertaakaan ei lähtenyt hyppimään vasten vaan kulki hienosti ohi. Nyt kun pääsis vielä harjottelemaan tuntemattomien koirien kanssa ohitustilanteita ja kaupan pihalla odottamista silleen että joku vahtii Eemeliä :P En nimittäin uskalla jättää koiraa minkään kaupan pihalle yhtään missään ilman vahtia enää. Varsinkaan tuollaista pientä, ihanaa karvapalloa joka tykkää suurinpiirtein kaikista.

Tänään kävin suuhygienistillä hammaskiven poistatuksessa. Hirveetä kidutusta se on, ja varasi vielä KOLME tunnin aikaa. Ei siellä oikeesti voi niin paljoa sitä hammaskiveä olla, varsinkin kun se raspas koko ylähampaiston puolessa tunnissa tänään o_O

No juu, onneks seuraava aika on vasta elokuussa.