..vierähti aika luvattoman nopeasti.
Kerrataanpas..

..kennelvuoro Saijan kanssa. Mulla alla 5 viikon loma, Saijalla 5 viikon työssäoppimisjakso. Kaikin puolin ihan jees vuoro, vaikka sössittiin ilmeisesti aika paljon juttuja. Alkuviikko oli jotenkin hirveetä häslinkiä. Kolme trimmiä saatiin tehtyä.

..navettanäyttö. 2 päivää harjottelua, 2 päivää näyttöä. No siis, muut mun ryhmästä harjotteli 4 päivää, mutta mulla ja kämppiksellä sattumalta oli kentsuvuoro noiden 2 muun harjottelupäivän päällä. Eipä siinä, harjottelujaksolla yksi erittäin suuri kämmi mutta muuten meni mun osalta sutjakasti. Yllättävän vähän väsyttikin vaikka kentsuvuoro olikin alla.

..ja näiden kahden viikon aikana Saijan kanssa on suurkulutettu Aliasta, katsottu 1. ja 2. tuotantokausi läpi ja toivottavasti päästään tänä iltana 3. kauden kimppuun. Itsehän en ole ikinä ko. sarjan faneihin kuulunut, enkä varmaan ikinä tule kuulumaankaan, mutta onpahan katsottu kertaalleen läpi.
2. kauden blooper real on tähän mennessä viihdyttänyt eniten.
..mutta onneks Will Tippin ei kuollut.

Ensi viikolla päästään ilmeisesti mm. raunioille, kokeilemaan verijälkeä ja uittamaan koiria käytännön tunneilla. Kämppiksien ryhmällä (meidän luokka on jaettu kahteen ryhmään) oli tänään kuulemma ollut tason tarkastus :P Vähän jänskättää.

Eilen käytiin reenikentällä taas ketteryys- ja agilityesteiden kimpussa, Sanna oli ihkupoksu ja otti Eemelistä kuvia :) Onpahan jotain mitä päivittää Empun sivuille tulevalla viikolla.
..jos nyt saan siivottua pöytäni siihen kuntoon että siihen mahtuisi tietokone :D

Ens viikonloppuna pitäis varmaan käydä Kajaanissa TOP-asioiden merkeissä.
Ja Eemeli pitäis karstata selväksi, pestä, kuivata, trimmata...ah, turkkirodun omistajan onnea ;D

Nyt pitänee lähteä hakemaan Elmerille lihamössöruokaa. Raukkaparka on joutunut syömään pelkkiä nappuloita kolmisen päivää.

Elmerin paino 19.5.: 5,650kg, saatu siis huimat 50 grammaa tiputettua sen jälkeen kun palattiin Kannukseen. Tavoitteenahan 5,5 - 5,6kg.