Toinen tokokoe takana! Käytiin Kajaanissa alokasluokassa, tuomarina tänään(kin) Erkki Shemeikka.

Luoksepäästävyys 10
- Lähti tervehtimään mutta tällä kertaa ei hypännyt vasten :D Antoi katsoa hampaat ja tuomarisetä oli kiva kun vähän aikaa rapsutteli :)

Paikalla makaaminen 9
- Se. Pysyi. Paikoillaan. Makasi paikoillaan hievahtamatta, vähän katseli ympärilleen, mutta ei minkäänlaista maan haistelua tms. Piste lähti siitä, että Emppu hyppäsi ylös pari askelta ennen kuin olin sen vieressä.

Seuraaminen kytkettynä 8
- Alku oli ok, juoksussa juoksenteli vähän miten sattuu (tuomarin sanoin, jos ei olisi ollut kytkettynä, olisi varmaan lähtenyt vielä enemmän juoksentelemaan). Kokonaisuudessaan löysää ja vielä löysempää. Tällä kertaa sentään muistin tehdä sen täyskäännöksen oikealle.

Seuraaminen taluttimetta 8,½
- Astetta parempi kuin kytkettynä. Rahtusen löysää ja paikka eli jonkin verran. Täyskäännös oli löysä ja viimeinen perusasento vähän huono.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 8
- Muuten hyvä, mutta tarvitsi kaksi käskyä että nousi takaisin perusasentoon.

Luoksetulo 10
- Tosi vauhdikas luoksetulo ja kohtuullisen hyvä perusasento.

Seisominen seuraamisen yhteydessä 9
- Ööööh. Eemeli ennakoi, jatkettiin seuraamista ja suoritettiin seisominen tuosta sössimisestä huolimatta. Jos ennakointia ei lasketa niin täydellinen seisominen.

Estehyppy 10
- Omg. Se hyppäsi, pysähtyi eikä mennyt niin pahasti esteen sivulle että olisi se piste lähtenyt.

Kokonaisvaikutus 9
- Ei kai siinä. Ohjaaja ainakin oli vähän pihalla hommista taas :D

Pisteitä kasaantui 180 ja toinen ykkönen napsahti tilille! Sijoitus oli 5/10. Meidän sijoitus ja pisteet kertoo lienee jotain alokasluokan tasosta, kaikki 10 alokaskoirakkoa pääsivät ykköspalkinnolle!

Sanomattakin lienee selvää että tämän päivän suoritus oli melkein unelmasuoriutuminen :D