Olihan se arvattavissa.
Torstaina tuntui kevyesti kitalaessa se ihanainen tunne kun tiedät että flunssa on iskemässä. Eilen sitten iski. Yöllä heräsin neljältä kun oli ihan järkyttävän kuuma, pyörin sängyssä puoli tuntia ja avasin ikkunan. Kosahdin kunnolla vasta kuuden aikaan ja heräsin kun isukki huutaa olkkarista että "Simpsonit!" :D

Hirveen huonosti oon nukkunu viimesen viikon ajan. Oma sänky Kannuksessa on peruspuurunkoinen sänky, Kajaanissa oma sänky on tollanen ihme joustinpatjatsydeemi johon uppoaa ihanasti :D Nyt kun on sitten sen 10 kuukautta nukkunut tuolla Kannuksessa tuolla kovemmalla sängyllä ja on tottunut siihen, niin Kajaanissa ei saa unta ja kun herää ja nousee niin on aivan jumissa.
No, ehkä se tästä. Viikon päästä kuitenkin pääsen taas Kannukseen vaikkakin kennelvuoron merkeissä :P (huimaa muuten ajatella, että sitten on tehnyt 7 kennelvuoroa kymmenestä ja koulua on vielä parisen vuotta jäljellä...)

Eemelin kuulumisia, vähän näyttää piristyneen ja pomppiikin välillä, tosin ei ihan omaan tapaansa. Selän lihakset on edelleen selvästi jäykät ja massua Eemeli edelleen välillä jännittää. Ulahduksia onneksi ei ole kuulunut ja muutenkin Emppu on ollut huomattavan paljon pirteämpi. Rimadyliä jatkoin vielä kolmena päivänä varsinaisen kuurin loputtua kun tuntui olevan vielä kipeä, nyt sitten on menty useampi päivä jo ilman lääkitystä.
28 viikolle pitäis saada rokotusaika, ajattelin kysäistä samalla toisen eläinlääkärin mielipidettä asiaan.. olisi ihan jees saada tietää että mikä siellä tarkalleen on ja miten sitä voi kotikonstein autella.