Olihan se sitten pakko tehdä ihan suomenkielinen blogikin. Kummallista kyllä, puoli vuotta takaperin mulla ei ollut yhtään ja nyt on kaksi. Mielenkiintoista mitä kaikkea syntyy kello kahdelta yöllä.

Kai tässä nyt sitten pitää hoitaa esittelyt pois alta.
Elieli.
Näppiksen kanssa väkertää yllättäen Heli. Mie oon 23-vuotias opiskelija, asun Kannuksessa jossa opiskelen Keski-Pohjanmaan maaseutuopiston kennellinjalla, toistaiseksi ekaa vuotta.
Kajaanista mie oon oikeesti kotosin, siellä oon syntynyt ja siellä on koti.
Miun harrastuksiin..tai aktiviteetteihin oikeastaan, kuuluu valokuvaus (jattitassu.net), piirtäminen (dA), lukeminen, elokuvien tuijottaminen (kokoelmiin kuuluu naurettavat 147 DVD:tä), musiikin kuuntelu ja keikoilla ravaaminen. Ja tietty sitten nämä koira-aiheiset harrastushommat.
Jos nyt lähdetään nimeämään muutamia (tosiaan niitä muutamia, nämä listat vois jatkua melko pitkälle muuten) henkilökohtaisia suosikkeja niin...
yhtyeet: Nightwish, Kotiteollisuus, Korn, YUP, CMX
kirjailijat: J.R.R. Tolkien, Stephen King, J.K. Rowling, Stephenie Meyer
leffat: Pirates of the Caribbean-trilogia, Star Wars-trilogiat, Matrix-trilogia, LotR-trilogia
näyttelijät: Johnny Depp, Samuel L. Jackson, Ewan McGregor, Hayden Christensen (erityismainintana Zachariah Jensen ja Ben Cooke)

Ja kun kennellinjalla opiskellaan, niin tottahan toki pitää koirakin olla. Tai ei pidä, mutta tylsää olis jos ei ois. Mulla on täällä kaverina siskon omistuksessa oleva harmaa kääpiövillakoirauros Biscuit Bishop's Silver Frost, tutuille Eemeli tai Emppu. Tunnetaan myös nimillä Meemeli, Heemetti, Heebo, Ee, Eeme, Eemetti, Peppunen, Heppunen, Hermanni, Hemuli ja Hermes. Joo, sille on kiva vääntää nimiä.

Kajaanissa vanhemmilla on Eemelin isukki joka on papereiden mukaan puoliksi mun omistuksessa. Äitin koira se kyllä on, noin niinku omasta mielestään.
Mainitulla isosiskolla, joka muuten asuu Ylöjärvellä, on kotona kolme villakoiraa, 2 isoa valkosta hullua ja Eemelin äitee. Avokkinsa kanssa se asuu, ja on niillä kissa ja kalojakin. Isosisko kasvattaa villakoiria muuten, kolme pentuetta on maailmaan tuotu, joista mainitut isovillat ja Eemeli on jääneet kotiin edustamaan.
Isovelikin mulla on, joka asuu Kajaanissa avokkinsa kanssa. Onhan niillä puolentoista vuoden ikäinen pojannassikkakin. Veljenpojan lisäksi niiden lattioilla juoksentelee 2 nakua kiinanharjakoiraurosta ja kani.

Tähän blogiin ois nyt sitten niinkon tarkotus kirjotella mun omia kuulumisia, Eemelin kuulumisia ja tietysti sitten tätä yhteiselämän selostusta. Ou jeah.

Pitäisi ehkä varoittaa että miulla on pakkomielteitä tiettyjä asioita kohtaan ja mie jaksan hehkuttaa niistä aika hel..miäisen paljon. Elekää välittäkö, ainakin tarjolla on hyvät naurut. Välillä. Ehkä. Mahdollisesti.