Joo-oh, olipas taas viikonloppu.

Perjantaina lähdettiin Ylöjärvelle Kannuksesta ajelemaan ja matkan aikanahan sitä sitten huomattiin joitakin enemmän ja vähemmän olennaisia tavaroita jotka Kannukseen jäi, aina yritystoiminnan kirjasta nettipankkitunnuksiin.
Sisko ja sen avokki antoivat mulle "pysyvään lainaan" Happy Feetin, sanoivat että on ihan per...unasta. Mie taas oon ihan rakastunu niihin pikkupingviineihin :D
Sitten sain Eemelin korvamuovit (villakoirillehan tehdään sellaset kivat "tumpelot" korvakarvoja suojaamaan), pikkukummarit ja ne isommat jotka tilattiin noita korvamuoveja varten...ja ne isot on VIOLETTEJA. Siis toistan, VIOLETTEJA. Minä en KÄSITÄ miten muka oon tilannut Eemelille VIOLETTEJA kummareita. Eemelille jos pitää värit valita niin ne on musta, harmaa ja sininen, mutta ei VIOLETTI ellei ole IHAN PAKKO. ...voi hyvän tähen...VIOLETTEJA...

Lauantaina sitten suunnattiin Jyväskylään, tai oikeastaan Jyväskylän ohi, hakemaan Viljamia. Eipä siinä sen kummempia, saatiin koira kyytiin ja lähdettiin sitten hieman kiertotien kautta kohti Kuopiota. Yhden pikkuoksennuksen Viljami päästi, ei onneksi solkena koko matkan ajan - sellainenkin reissu on nimittäin koettu, kaksi koiraa puklii vuoronperään KOKO matkan ajan..
Illalla sitten taas sain harmaita hiuksia, kun nyt en olekaan saamassa autoa lainaan vaan joudun menemään junalla Kajaanista Tampereelle, ensin kahden koiran kanssa ja sitten yhden (MIKÄLI vanhukset suostuu Eemeliä hoitamaan vajaan kolme päivää). Eipä siinä mitään kun en itse joudu matkoja kustantamaan. Se vaihto siellä Pieksämäellä vaan vähän huolestuttaa, mutta onhan siinä ruhtinaalliset 11 minuuttia aikaa, että kyllä nyt minun vähän huonommalla suuntavaistolla varustetunkin onnistua löytämään oikea juna?

Sunnuntai on mennyt ihan leppoisissa merkeissä, herättiin jo ennen yhdeksää (!!!) ja ennen puolta päivää käytiin kolmen koiran voimin lenkilläkin. Ja sitten vielä tein ruokaa.

Huomenna pitää varmaan suunnata pankkiin maksamaan laskuja. Tai hakemaan uudet nettitunnukset. Ja pitäis kai käydä ostamassa junaliput perjantaille.
Tiistaina ois taas pitkästä aikaa hammaslääkäri.

Oh well.