Tuottelias ja tuottelias.

Aamupäivän tunnit meni jonkinlaisessa koomassa, muistan hämärästi jotain. Neljä tuntia siis aivan hämärän peitossa harvinaisen paljonti. En mie yleensä näin hajamielinen ole ;P
Metallitunnilla sain sentään hitsattua koiran kiinni naulakon runkoon...me
siis tehdään naulakot joihin tulee koiran/muun ökkömönkiäisen silhuetti...ja vieläpä yhden kerroksen pohjamaalia. Woo. Siinä menikin se toiset neljä tuntia.

Ja koulun jälkeen iski joku siivoushulluus, imuroin kämpän yhteisasuma-alueet, siivosin kerpiilien häkin, käytin omat matot ulkona, vein neljä pussia roskia ja imuroinpa vielä oman huoneenkin.
JA laitoin yhdelle opettajalle (taitaa olla meidän luokanvalvoja, ei mitn tietoa..alkuperäinen lv siis lähti vauvalomalle) tilauksen parista Kaimion Tuiren kirjasta.

Nyt vielä pitäis pakata (katsoa siis Kajaaniin lähtevät kamppeet jonkinlaiseen kasaan), vaihtaa lakanat, käydä suihkussa, ruokkia koira ja tehdä ittellekkii jotain sapuskaa. Eikä välttämättä siis tuossa järjestyksessä.
Pöytä ja apupöytänä toimiva tuoli on kyllä aivan järkyttävässä sekasotkussa, mutta ei se mitn. Hallittua kaaostahan tämä on, eikä sekasotkua xD


Nyt soi: Escapist - Nightwish.