Käytiin tänään Kokkolassa reenailemassa.

Ensimmäisenä suunnattiin raunioradalla, jossa hakuiltiin. Eemeli suoriutui ukkojen etsinnästä kunnialla, viimeinen ukko oli vähän kateissa mutta Emppu kyllä muisti että siellä radalla on joku piilossa ja toisen lähetyksen jälkeen löysi kuin löysikin viimeisen piileskelevän maalimiehen. Kaikenkaikkiaan kivasti meni ja tyytyväinen olen :) Oikeastaan ollenkaan ei esiintynyt turhaa haahuilua eikä hajumaailma vienyt poikaa tällä kertaa mennessään ollenkaan. Lisäksi Eemeli eteni rohkeasti kaikenlaisten esteiden yli! Mahtava otus :)

Hakuilun jälkeen tottisteltiin viereisellä ruohokentällä. Empun kanssa otettiin ensimmäisenä henkilöryhmäreeniä ja ohjaajan suoristauduttua huimaavaan mittaansa meni suoritus tosi hyvin näin maallikon silmin :> Eemeli tuli hyvin mukana, kutakuinkin oikeassa paikassa eikä häiriintynyt ryhmäläisten heilumisesta.
Henkilöinnin jälkeen Empun kanssa otin paikkamakuuta, seuraamista, liikkeestä maahanmenoa, luoksetuloa ja liikkeestä istumista. Paikkamakuussa tuttu ongelma, lähti liikkeelle hetken paikallaolon jälkeen. Liikkeestä maahanmeno menee hienosti. Luoksetulossa lähti kaksi kertaa kolmesta ennen kutsua. Sivulletulo luoksetulossa toimii ihan jees. Liikkeestä istuminen on pitänyt rakentaa alusta ja toivottamalta se taas tuntuu. Oivoi.

Tämän jälkeen pidettiin immeisten lounastauko.

Lounastauon jälkeen suurin osa ryhmästä suuntasi tekemään kaupunkitreeniä, käytiin kiertelemässä ja kaartelemassa Kokkolassa ihmisten ilmoilla. Kaupunkiturneen jälkeen käveltiin varikolle, jossa nakattiin koirat kärryyn.

Koirien osalta päivä loppui tähän, me koululaiset käytiin tekemässä vielä pienenpieni suunnistusta muistuttanut harjoitus.

Illalla käytiin vielä vähän tottistelemassa, otettiin paikkamakuuta (jälleen tuttu ongelma, ei pysy paikallaan...), liikkeestä istumista (oivoi...), seuraamista ja täyskäännöstä (ei enää kierrä läheskään yhtä kaukaa kuin ennen!). Loppusilaukseksi agilitya, jee! Empulla ja ohjaajalla oli hauskaa :D

Ja vielä muutama kuva raunioilta, kiitokset kahden ensimmäisen ottajalle (keitä olettekin, en tiedä!).

1240512920_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1240512938_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1240512955_img-d41d8cd98f00b204e9800998e