Jeps, tässä on nyt muutaman päivän ajan pyörinyt enemmältikin mielen päällä tokoilun jatkaminen Eemetin kanssa.

Tässä vaiheessa voisi kai suositella, että kenenkään ei tartte kommentoida että "tottakai menette!", koska sitä ollaan kuultu ihan tarpeeksi ja suoraan sanottuna ärsyttää kuulla tuota joka suusta. Helppohan se on sanoa, mutta..

Ajatellaan asiaa realistisesti...
- 3 minuutin paikkamakuu ja ohjaaja piilossa. Paikkamakuu on Eemelin heikko lenkki ja tulee olemaan vastaisuudessakin. Koira menee tämän liikkeen kanssa ihan tuulen mukana, joko tekee täydellisesti tai ei tee ollenkaan.
- Nouto. Never going to happen. Eemeli ei nouda enkä ikinä tule vääntämään tämän liikkeen kanssa. En jaksa, en viitsi, en halua. Jos ei halua noutaa niin sitten ei nouda.
- Seuraaminen. Emppu tekee hyvää ALOKKAAN seuraamista. Pitäisi olla tiiviimpää, paremmalla kontaktilla, parempaa parempaa PAREMPAA.
- Luoksetulon pysäytys. Tänään testattuna uskaltaisin sanoa että voi toimia tai olla toimimatta. Heti kun Emppu alkaa ennakoimaan tuota pysäytystä, luoksetulo ei ole samanlanen tykin suusta lähtevä, vaan herra lähtee kävelemään. Örröröör.
- Jäävissä liikkeissä pitää muistaakseni käydä koiran takana. No, Emppuhan ei paikoillaan pysy kun minä sen taakse lompsin.
- Kaukokäskyt. Nämä voisi saada tasolle, josta voitaisiin EHKÄ saada vielä pisteitä.

Ja silti, näistä pienen pienistä faktoista huolimatta mie olen jo kattellut sopivia tokokokeita. Että sitä osaa olla tyhmä.

Tämmöstä meidän päivään. Joku voisi tiputtaa minut takaisin maan pinnalle.