B ja H.

Kyllä. Tänään käytiin Eemelin kanssa Iisalmessa BH-kokeessa. Nyt voimme onnellisena todeta, että nämä kaksi kirjainta koristavat täst'edes Eemelin "tittelirivistöä."

Kertausta.

Saavuttiin koepaikalle n. 7.45, ilmoittautuminen alkoi 8.00. Ilmoittautumisten jälkeen arvottiin numerot, meille sattui numero 6. Siinä sitten odoteltiin kankeana omaa vuoroa. Ja eiköhän se sieltä sitten vihdoin tullutkin. Ihmeellisesti en takellellut Eemelin virallista nimeä ilmoittaessani tuomarille jotta Puudeli on saapunut paikalle.

Meidän suoritus alkoi paikkamakuulla, tällä meidän murheenkryynillä. Minun yllätykseksi en kuitenkaan saanut Eemelistä seuraa omalle paikalleni, vaan koikku oli kuulemma noussut seisomaan ja sitten istahtanut :D

Paikkamakuun jälkeen suoriuduttiin ensin seuraamiskaaviosta hihnan kanssa, henkilöryhmästä hihnan kanssa, henkilöryhmästä ilman hihnaa (muistelen että kiertelin henkilöitä hieman ylimääräistäkin xD) ja seuraamiskaaviosta ilman hihnaa.
Pikaopetteluna opeteltu täyskäännös vasemmalle siten, että Eemeli kiertää selän takaa sivulle toimi kuin unelma. Käännöksissä oli kuulemma löysyyttä, mikä ei ole mitään uutta. Hihnallisessa seuraamisessa Eemeli jostain syystä poukkoili vähän miun edessä, mutta palautui nopiasti paikalleen kyllä.

Liikkeestä istuminen, toineen murheenkryynimme, olisi ymmärrykseni mukaan ollut melkolailla erinomainen jos ohjaaja ei olisi tarkistanut jäikö koira istumaan :D Emppu istahti ensimmäisellä käskyllä, jee ^_^

Liikeestä maahanmeno ja luoksetulo toimi myöskin unelman lailla, maahan meni ensimmäisellä käskyllä ja yhdellä käskyllä tuli myöskin luokse. Luoksetulo oli rivakka, kuulemma loppua kohti hieman hidastui, mutta kai sen nyt ymmärtää jos sivulle pitäisi nätisti tulla :D Ei ehkä onnistuisi täydessä vauhdissa :D

Varsinkin nämä jäävät liikkeet ja luoksetulo olivat Eemeliltä kymppisuorituksia. Aivan mahtava otus...

Niin. Paikkamakuusta tyydyttävä, muista erittäin hyvä :)

Kaupunkiosio meni yllätyksettömästi, henkilöryhmässä oli kivaa kun henkilöt rapsuttelivat (ja juteltiin puudeleista :D), kaupungilla liikkuminen ei tuottanut ongelmaa. Ainoa mitä itse jännitin oli toisten koirien ohimeno, mutta siitäkin selvittiin kunnialla!

Kiitoksia Mintulle seuran pitämisestä ja kuvista :) Kuvia tullee jossain vaiheessa ensi viikolla.