Nyt on korkattu tokoura! Kävimme Kokkolassa alokasluokassa, tuomarina toimi Erkki Shemeikka.

Luoksepäästävyys 10
- Eemeli nousi tuomaria vasten ja istui tyypillisesti tuomarin jalkojen eteen rapsuteltavaksi. Ilmeisesti tuomaria ei tämä liikkuminen ja vasten nouseminen sitten haitannut (koiranhan pitäisi siis pysyä paikallaan jne.).

Paikalla makaaminen 0
- Lähti hipsimään luokse. Ärsyttävää hidasta hiippailua, jos kerran lähtee niin tulisi sitten kunnolla luokse pois haitolta :p Tuomarin suosituksesta suoritettiin loppuun siten että koira oli maassa hihnassa ja minä n. 1½ metrin päässä. Loppuajan kyllä pysyi paikoillaan siististi. Pitänee siis palata taaksepäin... kummallista että BH:ssa ei liikkunut vaan nousi ylös. Ota nyt siitä selvää. Argh.

Seuraaminen kytkettynä 9
- Alku meni aikasta hyvin. Loppu meni vähän plörinäksi, juoksussa edisteli, hidastaessa pomppi ja loppuseuraus meni sunnuntaikävelyksi. Täyskäännökset tein jostain syystä vasemmalle (jäänteitä BH:sta? ;D) ja Emppu kiersi kaaaukaa. Pitänee opetella taas kääntymään oikealle?

Seuraaminen taluttimetta 8,5
- Kts. edellinen. Henk.koht. tykkäsin tästä seuraamisesta enemmän, lukuunottamatta niitä hemmetin täyskäännöksiä.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 10
- Omg. Meni napakasti maahan, ei ennakoinut perusasentoa. Wohoo!

Luoksetulo 10
- Ör. Vähän aikaa näytti siltä ettei meinaa lähteä tulemaan luokse. Mutta lähti hetken mietinnän jälkeen, tuli vaudilla ja siististi perusasentoon. Melkoisen loistava suoritus :)

Seisominen seuraamisen yhteydessä 10
- Meidän murheenkryyni. Tepsutti mun mielestä pari askelta, katsoin että jäi istumaan ja ehdin kirota jo mielessäni koko liikkeen alimpaan helv... mutta se jäikin seisomaan! Aivan täydellinen suoritus minulle, kohtuullisen napakasti seisahtui eikä ennakoinut perusasentoa.

Estehyppy 9
- Jäi seisomaan vähän liian sivuun esteestä mikä verotti pisteen verran. Hyppäsi vauhdikkaasti ja pysähtyi hyvin, eikä ennakoinut vieläkään perusasentoa!

Kokonaisvaikutus 10
- Ei kai siinä :D

Yhteensä pisteitä kerääntyi siis 160 ja ykköspalkintohan sieltä sitten napsahti!

Nyt vaan pitää saada treenattua paikkamakuu kuntoon ja hioa seuraamisia.
Kaikkiaan tosi hieno päivä ja olen übertyytyväinen Eemelin suoritukseen!