Kun on kivaa.
Elikkästä. Pitkästä aikaa (?).

Severi tuli männä viikolla huimat 19 viikkoa, hurjaa vauhtia se vaan kasvaa :) Tällä hetkellä mittarissa 43 senttiä ja 11 kiloa. Helka-siskoa otetaan siis hyvää tahtia kiinni :D Toiset rokotuksetkin saatiin viime viikolla parin mutkan kautta nakattua niskanahkaan.

Eemelin kanssa oon taas jostain syystä alkanut miettimään sitä avoimen kokeilua. Olisi kova hinku tehä tuon ukon kanssa jotain ja jostain syystä toko on se päällimmäinen. Hullua juu.
Viime merkinnän jälkeen Eemelin kanssa olen kokenut ehkä yhden suurimmista onnistumisen hetkistä - herra nosti jäljen metsässä käytännöntunnilla! Kyseessä siis normaalilla askelluksella kävelty jälki, jonka päässä oli maalimies. Aivan mielettömän hienoa oli taas katsoa kun Puudeli osoittaa että kyllä pieni seurakoirakin voi osata :))

Viimeinen kennelvuoro näyttöineen on nyt tehtynä, eli jälleen ollaan lähempänä valmistumista. Paljon olisi vielä tekemistä kuitenkin..

Vähän reilun kolmen viikon päästä alkaa ah-niin-ihana joululoma ja me suunnataan Kajaaniin.
Sitä ennen tiedossa on vielä keilausta ja ruokailua koko luokan kesken ja reissu Messariin viikonlopuksi. Messarissa ollaan koulun ständillä töissä, mutta luonnollisesti päästään myös kiertelemään. Toivon vaan kovasti että pääsen näkemään villakoirista ainakin harput kääpiöt ja murut isot. Ja tietysti niitä lapinkoirakkaita olisi myöskin kiva päästä katselemaan :) Ja sunnuntaina tietenkin täytyy käydä hurraamassa Andolle kehän laidalla ;))

Järkytetään mahdollisia lukijoita sitten vielä Saijan nappaamalla yhteiskuvalla.

1259089450_img-d41d8cd98f00b204e9800998e