Joo-oh, on nämä bloggailut jääneet vähän vähemmälle huomiolle.
Onpahan sitten enemmän kerrottavaa :D

Edellisistä blogimerkinnöistä puuttuu 15.8. reissu Ouluun, käytiin kaverin kanssa katsomassa the Clone Wars :D Ihan positiivinen ylläripylläri, Anakinkaan ei ahdistanut yhtä paljon kuin mainoksissa :D

30.8. käytiin Tampereella ryhmänäyttelyssä, mukana oli Eemeli, Hulda, Viljami, Hilja ja Pinja. Eli vahva Biscuit Bishop's-edustus päällänsä ;D
Kaikenkaikkiaan näyttelypäivä meni tosi hienosti.
Eemeli näytelmöi valioluokassa saaden ERI:n, voittaen kilpailuluokan ja ollen paras uros 2.
Huldan vauvat näytelmöi kaikki nuorten luokassa. Viljami sai ERI:n, voitti kilpailuluokan, oli paras uros 2 ja sai kolmannen sertinsä. Iän puutteen vuoksi ei vielä kuitenkaan valioitunut. Hilja sai ensimmäisen ERI:nsä mutta ei paras narttu-kehässä sijoitusta saanut. Pinja sai H:n, mikä lienee ihan hyväksyttävä tulos tältä neidiltä :D
Hulda-mamma käväisi veteraaniluokassa saaden ERI:n ja ollen rotunsa paras veteraani. Paras narttu-kehässä ei sijoitusta tullut. BIS-veteraanikehässäkin Hulda kävi pyörähtämässä mutta veto ei ollut enää pitkän päivän päätteeksi paras mahdollinen eikä sieltäkään sitten sijoitusta tullut.
Eli hyvin vaaleanpunainen päivä :D

Roope täytti hienot 15 vuotta ja kävi syntymäpäivän kunniaksi (:P) hammaslääkärissä, jossa poistettiin useampi heiluva ja huonokuntoinen hammas. Nyt Roopelainen on huomattavan paljon pirteämpi, vanhasta herrasta löytyy vielä huimasti virtaa!

Uuden kameran sain VIHDOINKIN käyttöön. Sen kanssa oli vähän harmaita hiuksia tuottavia hetkiä, kun huomasin että runko ei toimi, eikä kyseisen firman kauppapisteet ainakaan Tampereella enää vaihda nettikaupan tuotteita. Niinpä runko lähti PIIITKÄLLE huoltokeikalle ja sain sen nyt sitten muutaman viikon odottelun jälkeen hyppysiini. Hauskinta koko jutussa on että luvattu 30 päivän maksuaika ei muuttunut tässä rytäkässä yhtään mihinkään, eli käytännössä mulla ei ollut kameralle minkäänlaista testiaikaa ennen ensimmäisen erän maksua.

Läppärin kanssa sain myöskin harmaita hiuksia, kun en enää päässyt kirjautumaan koneelle ollenkaan. No, eikun liikkeeseen josta kone ostettiin ja kone huoltoon. Tälle liikkeelle ja sen asiakaspalvelulle ei voi antaa mitään muuta kuin ruusuja! Aspa (joka muuten myi tämän koneen mulle ;D) hoiti asian kyllä todella hienosti, oikeasti parasta asiakaspalvelua mitä olen ikuna saanut. Itse huoltokin hoitui rivakasti (ei ilmeisesti jonoja ;D) ja koneen sain takaisin vajaassa kahdessa viikossa.


Viime viikkojen käytännöntunnit ovat puolestaan tuottaneet jatkuvasti onnistumisen tunteita! Eemeli on kehittynyt jäljestämisessä huimasti, jäppinen vetää jyrkkiä kaarteita kahden harjoituskerran jälkeen :D Seuraavaan jälkeen tungen kyllä jo ensimmäisen suoran kulmankin :))
Raunioilla käytiin hakuilemassa pitkästä aikaa, enkä kovin innolla sitä odottanut. Viime kerralla raunioilla oltaessa Eemelin hommailut eivät olleen mitenkään hulppeaa katseltavaa. Tällä kertaa Eemeli kuitenkin a) etsi KAIKKI maalimiehet ja b) ILMAISI HAUKKUMALLA! Sekä minä että opettaja oltiin positiivisesti yllättyneitä tästä käänteestä :D Kerran Eemeli kävi minulta kysymässä että olinko ihan varma suunnasta johon piti juosta, mutta maalimiehen ääniavulla se kamala risukasakin ylittyi :D


Ja äsken sitten onnistuneesti poistin nuo rauniokerran kuvat mitä ehdin ottamaan ja mitä luokkakaveri otti miusta ja Empusta. Ennenkuin siirsin niitä mihinkään. Ihan loistavaa taktiikkaa osoitti tämä.