Joo-oh.
Jos alotetaan päivän valituksella.

Tässä viimeisen parin viikon aikana on taas alkanut nyppimään nämä tyypit joko haluavat päteä koko ajan. Koko ajan pitäisi saada olla auttamassa vain sen tähden että halutaan olla niin hyvää ihmistä. Näissä tilanteissa yrittää pyytää vielä suhteellisen kauniisti että lopettaisitko, ilman tulosta. Sitten kun sanoo ääneen että voisiko jo lopettaa, niin alkaa hirveä valitus.
Toinen ryhmä joka on taas nostanut päätään on nämä, erästä luokkalaista lainaten, "lipilipi"-tyypit. Kun kaikkia pitäis miellyttää. Että lipilipi vaan.

Ahdistavaa kun ihmisillä ei ole tarpeeksi huumorintajua aprillipilojen tekemiseen.
Vielä ahdistavampaa kun ihmisillä ei ole tarpeeksi huumorintajua aprillipilojen kohteeksi joutumiseksi.
Ei elämä voi olla NIIN vakavaa. Miten voi oikeasti olla viiden metrin rautatanko per...takapuolessa koko ajan?

Yrtin (siis yritystoiminnan) tehtävät on edistyneet sen verran että yksi on valmis. Sillä on pituutta huomat ½ sivua. Toinen on aloitettu ja kolmas yritetään saada huomenna aloitettua. Kolmas on nimittäin parityö. Onneks sentään parina on kämppis, helpottaa huomattavasti.

Huomiseksi pitäisi tehdä jotain tänään saatuja ruokintatehtäviäkin. No, jos tässä illan mittaan. Ehkä tärkeämpää ois nyt saada vihdoin kerrattua sen huomenna olevan kokeen aihealue. Onneks ko. alue ei ole kovinkaan laaja ("vain" märehtijän ruuansulatus).


Päivän valituksesta päivän hehkutukseen.

On toi Eemeli aika fiksu koira. Nyt ollaan iltaisin ennen nukkumaanmenoa alettu harjoittelemaan ihan uudet käsimerkit istu-maahan-seiso-sarjoille ja tää kaverihan hokasi istu- ja maahan-käskyjen merkit melkein heti.
Seisomaankin se nousi eilen ekaa kertaa ilman apua. Seisominenhan me aloitettiin ihan alusta tuon Kaimion kurssin jälkeen, valaistuneena hokasin että mulla on kaksi samantapaista käskyä eri asioihin. Seis-käsky tosin jättää koiran liikkeestä seisomaan, mutta ei ehkä tule kaukokäskyissä (toiveajattelua...) toimimaan.


Tässä ois niinko 3 koulupäivää ennen 5 viikon lomaa. Aika huimaa. Minähän pidän siis kesälomani viikoilla 15-19, jolloin koulussa on yleisainejakso jonka aikana nuoriso opiskelee matikkaa ja ruotsia. Ja luonnollisesti me vähän vanhemmat joilla on noita aiempia toisen asteen opintoja päästään joko vapaalle tai saadaan tehdä työssäoppimista (top vastaisuudessa, ettäs tiedätte ;D).
Mie nyt sitten teen siten, että teen toppia kesällä ja lomailen tässä y-jaksolla.

Harmillista sinänsä, koska kesä on hevostapahtumien kulta-aikaa ja nyt mun kuvausreissut harveni aika olemattomiin. Mutta eipä siinä mitään, kun saa tehdä toppia paikassa jossa viihtyy :)

No joo, ehkä noi koemateriaalit yrittää jo kutsua.