Kotonakotona. Kajaanissa siis.
Blergh, heräsin puoli kahdeksalta aamulla vaikka oli tarkoitus nukkua yhdeksään. Kävin suihkussa kahdeksan jälkeen ja sen jälkeen makasin sängyllä varmaan kolme varttia. Hyvä minä.
Siinä vaiheessa kun kämppis tuli kenneliltä niin aloin keräilemään kamppeita kasaan ja em. kämppis joutui sitten hieman kymmenen jälkeen ottamaan minusta ja Eemelistä edustuskuvia >D Muuten varmaan ihan hyviä kuvia, vaan Eemeli ei MILLÄÄN halunnut ottaa kontaktia. Tuijotti vaan Sannaa joka oli kyykyssä kameran kanssa :] Sen siitä saa kun harjottelee lähetystä (tyyliin PK-viesti) ko. henkilön kanssa *huok*

Eipä siinä, saavuin Kajaaniin ja ööö...tekee jo mieli takas Kannukseen. No ei, kaipa täällä jotain tekemistä ehkä keksii. Kuten huominen siivouspäivä kun eno vaimoineen kuulemma tulee lauantaina. No, ei ainakaan tunne itseään alempiarvoiseksi enää kun keskustelut kääntyy suvun lapsikatraan koulutuksiin ja töihin. Hähähää.

Huomasin muuten että mun telkkarista ei näy enää mitään. Mistäköhän mie kehittäisin omaan huoneeseen digiboxin? Oon viimeisten vuosien aikana tottunu siihen ettei tarvi kyhjöttää olohuoneessa vanhempien kanssa jos haluaa kattoa telkkaria. Pakko kai opetella olemaan kattomatta telkkaria kotona *shrugs*
Digiaika on saa...ppaasta.

No, ainakin mie saan taas väriä hiuksiin. Nimim. tyvikasvua 10 senttiä.

Niin, ja pääsenhän mie veljenpoikaa kattomaan seuraavan tunnin sisällä. Voi taas takavarikoida niiden leffahyllystä sen 10-15 leffaa. Veeery entertaining.