Severin mielestä en ilmeisesti tarvitse myöskään silmälaseja, herätyskelloa tai yövaatteita. Eilen illalla yöhousut tuli vastaan huoneen ulkopuolella, silmälasit ja herätyskello (joka on lainassa Saijalta siihen asti että saan uuden puhelimen) olivat päätyneet sängylle. Noh, housut olivat hieman märät ja pari piiiientä hampaan reikää oli tullut, kello naarmuton mutta ne lasit... toinen sanka oli ihan vääntynyt, sankojen muoviosia (jotka tulee korvan taakse) on kivasti nakerreltu ja toista linssiä koristaa 4 uutta naarmua, joista yksi on ihan kunnon kolo linssin pinnalla.
Mutta kerrankin olin fiksu, laseilla on jonkinsortin vakuutus eli hyvällä tuurilla linssien vaihto ei tee ihan hirveän isoa lovea lompakkoon. Ehkä.

Tänään käytiin Saijan kanssa Kokkolassa, pojat saivat tuliaisina muutaman puristeluun ja pari siannahkakorvaa. Varsinkin nuo savustetut siannahkahärdellit tekevät kauppansa, myös Emppu niitä mielellään nakertelee :)

* ja juttu jatkuu...

Ai niin, tuholistalle pääsevät myös jokunen vuosi sitten saadut villasukat, joista toiseen Severi on saanut syötyä ihan kunnollisen reiän.

Joulupukille lähtevä toivelista sisältää tänä vuonna siis pääasiallisesti pehmeitä paketteja.
Empun toivelistalla kärjessä on ruokasäkki. Severin toivelistalla on hirmuinen kasa erilaisia herkkuja, näyttelyhihna ja ihan omia turkinhoitovälineitä (no, totuuden nimissä omistaja sen näyttelyhihnan ja ne turkinhoitovehkeet haluaa :D).