Eilen illalla sain kivan yllärin kun pojat oli n. vartin verran itsekseen. Jätin puhelimeni yöpöydälle ja Severi ilmeisesti päätti että minä en moista vekotinta tarvitse - löysin puhelimen, akun ja akun peittävän läpän sängyltä. Täysin käyttökelvottomaksi pureskeltu SIM-kortti löytyi kevythäkistä.
Tiedossa on siis mukavasti rahankulutusta lisää kun tilaukseen lähti uusi SIM-kortti ja uusi puhelin.

Tänään tehtiin maastotasot. Eemelille tallasin siis vaaditun 100 askeleen jälkeen, jossa oli kaksi 90 asteen kulmaa ja yksi loivempi (n. 45 asteen) kulma. "Loppuesineenä" oli pakasterasia jossa oli kansi päällä ja sisällä loppupalkkana hieman lihaista rasvaa.
Noh. Eipä voi muuta sanoa kuin yksi karmeimmista jäljistä ikinä. Pisteytyksessä ei saavutettu edes alimpaan arvosanaan vaadittuja pisteitä. Eemeli jäljesti osittain tosi hyvin mutta pääasiassa koko homma oli pelkkää hapuilua ja ihmettelyä. Kolme kertaa sain opastaa Empun takaisin jäljelle ja useamman kerran Eemeli jäi vain seisomaan/istumaan ja katsomaan jonnekin kauas. Että voi huoh. No, näin tänään.
Esineruutua ei edes tehty koska Emppu ei nouda, eikä sillä todellakaan ole minkäänlaista kiinnostusta etsiä random-esineitä metsästä.
Päivän saldona siis tupla-nolla.

1257360326_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Kuva ei ihan tee oikeutta :P